УСЛУГИ

Групажни пратки

Групажни пратки – Ако ви се налага да превозите малък товар, който не е достатъчен да напълни цял камион, то групажният превоз е най-добрият избор. По този начин няколко клиента с малки пратки в една посока си поделят разходите като групират товарите си в един камион. ДМ Ауто Сървиз ЕООД дава възможност за извършване на транспорт на групажни пратки в страните от Европа: транспорт до Англия, транспорт до Белгия, транспорт до България, транспорт до Германия, транспорт до Гърция, транспорт до Франция и други. Необходимо е да знаете, че не всеки товар би могъл да бъде групажен, например стоки, които изискват специален режим на транспортиране. Ако пратката ви е на бързооборотни стоки, конфекция или НЕ е със специален режим на транспортиране, то спокойно можете да се възползвате от този вид транспорт.

За транспортирането на всички видове товари използваме националната пътна мрежа, както и всички пътища с възможност за минаване по тях (пътища от първи до трети клас).

ДМ Ауто Сървис ЕООД е надежден и сигурен партньор за транспорт на товари и гарантираме професионално, бързо и коректно доставяне до избраната от вас дестинация. Предлагаме и митнически услуги.